Используй промокод JUSTDRESSIT — получай -10% на любые аренды до конца октября!

Угода про конфіденційність

Ця Угода визначає порядок отримання, зберігання, обробки, використання та розкриття персональних та інших даних, що надаються та розміщуються Користувачем при використанні сайту www.ohmylook.ua.

Якщо Ви не згодні з умовами цієї Угоди, Ви можете не користуватися цим Сайтом.


1. Збір персональних даних та іншої інформації.

1.1 Інформація, яку Ви надаєте на Сайті www.ohmylook.ua, охороняється Законом України «Про захист персональних даних».

1.2 Зверніть увагу на те, що для участі в деяких наших заходах та роботах, а також для отримання доступу до деяких послуг на Сайті, Вам знадобиться надати ідентифікаційну інформацію, наприклад, адресу Вашої електронної пошти, ім’я, поштову адресу, номер телефону та можливо інші дані («Інформація про власника акаунта»). Тому Ви повинні повною мірою усвідомлювати, що даєте згоду на збір, використання та передачу персональних даних відповідно до положень та умов, викладених у цій Угоді.

1.3 Сайт www.ohmylook.ua не призначений для дітей молодше 18 років. Ми не збираємо інформацію у відвідувачів, що входять у цю вікову групу. Просимо батьків обговорити використання мережі інтернет та передачу інформації у мережу з Вашими дітьми.

1.4 На цьому Сайті може бути використана технологія під назвою «cookie». Cookie – це невеликі текстові файли, які містять інформацію, що зберігаються на Вашому комп’ютері при відвідуванні вебсторінки. Вони забезпечують додаткову функціональність Сайту та допомагають нам проаналізувати використання Сайту.

1.4.1 Існує два види cookie файлів: cookie файли одного виду використовуються для «запам’ятовування» таких відомостей, як Ваше ім’я користувача і пароль, та зберігаються на Вашому комп’ютері до тих пір, поки ви не вирішите відмінити цю підписку. Якщо Ви не користуєтесь функцією типа «Запам’ятай ім’я користувача та пароль», то такі файли не будуть зберігатися на Вашому комп’ютері.

1.4.2 Інший тип файлів – сесійні cookie. Наприклад, вони використовуються для того, щоб відстежити, яку мову Ви обрали для відображення вебсторінки. Під час відвідування Сайту такі cookie файли тимчасово зберігаються у пам’яті Вашого комп’ютера. Сесійні cookie файли не зберігаються надовго на Вашому комп’ютері та зазвичай видаляються, коли Ви закриваєте вікно вебоглядача.

1.5 Якщо Ви не бажаєте отримувати cookie файли на Сайті www.ohmylook.ua, то Ви можете змінити налаштування свого вебоглядача для їх відхилення. Однак це може призвести до обмеження функціональності Сайту.


2. Передача персональних даних.

2.1 Персональні дані, розміщені на Сайті www.ohmylook.ua,  не надаються третім особам, за винятком таких випадків.

2.1.1 Після отримання згоди Клієнта, якого стосується ця інформація.

2.1.2 За обґрунтованим запитом державних органів, що мають право отримувати такі дані.

2.1.3 Для захисту й охорони прав та власності Сайту www.ohmylook.ua.

2.1.4 Для забезпечення власної безпеки користувачів Сайту.


3. Використання даних.

3.1 Ми можемо використовувати отриману інформацію з такою метою.

3.1.1 Для моніторингу трафіка, з якого Ви отримуєте доступ до Сайту; типу браузера та операційної системи, які використовуються для доступу до Сайту; дату та час Вашого доступу до Сайту; сторінки, які Ви відвідуєте, та інтернет-адреса Сайту, з якого Ви отримали доступ до нашого Сайту.

3.1.2 Для впізнання повторних відвідувачів (для аналітичної/статистичної мети).

3.1.3 Для анонімного відстеження взаємодії з інтернет-рекламою (для спостереження кількості відображення та кліків на рекламні банери).

3.1.4 Для налаштування чи персоналізації Вашої роботи (наприклад, привітання на Сайті за ім’ям).

3.1.5 Для транзакційної мети, такої, як робота з кредитними картками.

3.1.6 Для спостереження за використанням Сайту, щоб наше спілкування з Вами було максимально релевативним (відправлення Вам повідомлень електронною поштою та ін.).

3.1.7 Для підготовки та надання третім особам (наприклад, рекламодавцям) узагальнених статистичних даних.


4. Інші вебсайти.

4.1 На сторінках Сайту можуть міститися посилання на вебсайти третіх осіб. Ми не здійснюємо управління та не несемо відповідальності за зміст та методи забезпечення конфіденційності подібних вебсайтів третіх осіб, які можуть бути пов’язані з Сайтом www.ohmylook.ua. Такі вебсайти можуть містити власні cookie файли на Вашому комп’ютері та/або інакше збирати та обробляти персональні дані.

4.2 Ми наполегливо рекомендуємо Вам ознайомитися з методами забезпечення конфіденційності на подібних вебсайтах третіх осіб перед тим, як скористатися ними.


5. Антиспам-політика.

5.1 Для нас спам неприйнятний, ми не відсилаємо листи будь-кому без дозволу, ми не продаємо та не здаємо в оренду адреси електронної пошти неуповноваженим третім особам. Це не значить, що ми можемо попередити появу спаму в інтернеті. Якщо Ви вважаєте, що отримали від нас небажану пошту, будь ласка, зв’яжіться з нами.


6. Безпека.

6.1 Адміністрація Сайту www.ohmylook.ua використовує сучасні технології забезпечення конфіденційності персональних даних, даних, отриманих з реєстраційних форм, що залишають відвідувачі сайтів, з метою забезпечення максимального захисту інформації.

6.2 Доступ до особистої інформації Користувача здійснюється через систему авторизації з логіном та паролем. Користувач зобов’язується самостійно забезпечити зберігання авторизованих даних, не під яким приводом не розголошувати їх третім особам. Будь-які зміни особистої інформації, внесені шляхом авторизаційних даних, будуть вважатися здійсненими особисто Користувачем.

6.3 Збір, зберігання, використання, обробка, розголошення інформації, отриманої адміністрацією Сайту за результатами відвідання приватною особою (відвідувачем чи Користувачем) її Сайту та/або заповнення реєстраційних форм, у тому числі і персональні дані користувачів, здійснюються адміністрацією Сайту відповідно до чинного законодавства України. Приватна особа (відвідувач чи Користувач) усвідомлює та надає згоду на збір і обробку своїх персональних даних адміністрацією Сайту в межах та з метою, передбаченими умовами Угоди з Користувачем, Угоди про конфіденційність згідно з чинним законодавством України.


7. Заключні положення.

7.1 Відвідуючи сторінки Сайту та/або заповнюючи форму реєстрації на Сайті www.ohmylook.ua, відвідувач автоматично приймає умови Угоди про конфіденційність.

7.2 Діяльність адміністрації Сайту здійснюється відповідно до чинного законодавства України. Будь-які претензії, спори, офіційні звернення будуть розглядатися виключно в порядку, передбаченому чинним законодавством України.

7.3 Адміністрація Сайту не несе відповідальності за будь-які прямі чи побічні збитки, понесені Користувачем чи третіми особами, а також за недоотриманий прибуток у результаті діяльності Сайту.

7.4 Умови цієї Угоди можуть бути змінені адміністрацією Сайту в односторонньому порядку. Зміни в цій політиці конфіденційності набирають чинності з моменту їх оприлюднення на Сайті. Ваше подальше використання Сайту після оприлюднення будь- яких змін у цій політиці конфіденційності свідчить про Вашу згоду з цими змінами. Текст діючої Угоди розміщено за адресою https://www.ohmylook.ua